top of page

Lokasjon

Du finner oss på Nodeland, i "gamle Songdalen kommune".

Lett å finne, men hardt å forlate!

Ziplining.jpg

Hvordan kommer du til oss?

Gode opplevelser det er enkelt å komme til

.

Det er grei skogsbilvei de første 800 meterne opp mot Tretopphytta. De siste 800 meterne inn er det enklere grusvei hvor den første bakken er veldig bratt. Man kan kjøre helt inn hvis man har bil med 4-hjulstrekk og  om man er komfortabel med å kjøre på litt utfordrene vei. Inne ved hytta går det an å parkere. (Vinterstid kan det ved spesielle værforhold være vanskelig å kjøre inn. Veien vil bli brøytet så sant forholdene tillater det).

Om man ikke våger å kjøre siste biten kan man parkere 800 meter fra hytta, og gå inn. Man får opp pulsen den første bratte bakken, men når man er på toppen blir man belønnet med en fantastisk utsikt over Songdalen!

 

I sommerhalvåret kan man også velge å kjøre opp til andre enden av Trobbevann og padle kano inn til Tretopphytta. Det er bare en liten padletur på ca 10 minutter.

Det anbefales å pakke i sekk så man slipper å dra på koffert eller bager/poser på en grusvei. Trappene opp til hytta vil også være tungvinne med hendene fulle...
 

IMG_0330.jpg

01

Med tog

Ønsker du å reise kollektivt med tog, så er Nodeland stasjon nær oss. Det er 3 km å gå fra stasjonen og opp til "Kvisten".

02

Med Taxi

Fra Nodeland togstasjon er det bare en svipp med taxi for å komme til oss. Man vil trolig måtte gå de siste 800 meterne inn.
Telefonnummer til Taxi er: 38 18 20 02

03

By Bicycle

Er du av den sporty og miljøbevisste typen, og har med sykkelen på toget, er det bare et kort stykke opp til oss.
Bakkene er bratte, men når du når toppen er utsikten alene verdt strevet:-)

 

Kontakt oss

Trobbevann
post@kristiansandtretoppytter.no  |  Tel: 905 32 309

bottom of page