top of page

Tretopphytte
"Kvisten"

Vi har gleden av å kunne tilby en ekte Tretopphytte til deg og dine.

Det er plass til 6 personer.

Hytta har kjøkken/stue med peisovn, soverom med dobbeltseng, hems med to adskilte rom (to senger på hvert rom). Hemsen har takvinduer så her kan du ligge og telle stjerner før du sovner... Sengetøy. Bad med toalett og dusj. Strøm og vann må brukes med måte, man kan ikke dusje i lange tider, da vil det kunne gå tomt for vann... Spar på vann og strøm:-)

 Stor terrasse!

 

Matlaging: Kjøkkenet har koketopp på gass, komfyr på strøm, oppvaskmaskin, kjøleskap,gryter, stekepanne, kaffekjele, presskanne. Dekketøy/kopper/glass/bestikk til 6 personer. Div. kjøkkenutstyr (kniver, ostehøvel, visp, stekespade mm).

Avfallssortering: Matavfall og restavfall sorteres og legges i dunker nede under trappen. Flasker kan legges i sekk i boden.

Hund: Hund kan taes med etter avtale mot ekstra kostnad. På grunn av hyttas størrelse er det upraktisk med stor hund. Hunden må være veloppdragen og ikke oppholde seg i møbler/senger ( ikke lov til å ha hunden på hemsen). Det vil være båndtvang i området hele året på grunn av at vi har villsau i området. 

Det følger 2 kanoer med til hytta, samt 6 vester. Det er gode fiskemuligheter, ta med egen fiskestang. 

Foring av fugl og ekorn, frø ligger i boden.

Det er bålpanne både på verandaen oppe ved hytta, og nede ved kanobrygga.

Badstue med plass til 6 personer mot ekstra kostnad.

Innsjekk fra 16.00

Utsjekk senest 13.00

Hengekøye-camp
"Den lille villmarkscampen"

 

Campen er tatt bort fra bookingkalenderen (pga at det ble uoversiktelig å ha både Tretopphytta og campen i samme kalender) Ønsker du å booke campen ta kontakt på 90532309 så hjelper jeg deg!)

Den lille villmarkscampen er for deg som har lyst til å prøve å overnatte ute i hengekøye! Har du ikke prøvd det før synes du kanskje det virker strabasiøst og overveldende med alt utstyret du må ha med deg. Her har vi ordnet det meste for deg; alt du trenger ta med deg er sovepose og mat. Her kan du nyte gleden med friluftslivet uten å gå til innkjøp av dyrt utstyr. Alt ligger til rette for koselig samvær rundt leirbålet eller inne i gapahuken. 

Ved campen er det en liten zipline. ringspill og dart.

Alt smaker bedre i skog og mark, heter det, og derfor har vi gjort klar bålpanne med kaffekjele, grillrist og stekepanne så du kan tilberede enkle, men smakfulle måltider.

Når kvelden kommer, er «sengen» redd opp: kvalitetshengekøyer fra Henesey Hammock, med myggnett og tak/tarp for en mest mulig behagelig nattesøvn. Hengekøyene kan enkelt hektes fast i ferdig oppsatte stropper.

Her kan du oppleve noe som er annerledes, eller som Arne Næss sa det: «En ikke-dagligdags opplevelse som skaper de dype sporene i minnet».

Varmt velkommen til villmarka!

Innsjekk fra 16.00

Utsjekk senest 13.00

NB:NB:NB

Badstue kan IKKE bestilles sammen med "Den lille villmarkscampen"

bottom of page